CORONAVIRUS UPDATE - CLICK HERE
divestock_no

Divestock Misjon 2020

Med sitt samarbeid med andre lidenskapelige og profesjonelle dykkere, har Divestock levert dykkeutstyr til andre dykkere siden 2012. Vi som dykkere har tro på trygg og morsom dykking, men skjønner samtidig at sikkerhet ikke bare handler om tro, men krever også bevissthet og handling.

Havet er en av de viktigste kildene i livene våre, og og mer enn noen gang er hele sjø- og jordlivet utsatt for risiko som en konsekvens av vår livsstil.
Etter å ha gitt vårt løfte til MISSION 2020, en samling løfter fra forskjellige dykkemiljøer som ble startet som initiativ fra Fourth Element, og som fokuserer hovedsakelig på å redusere engangsplast. Divestock velger å gå videre og bli et mer bevisst og ansvarlig forretningsmiljø.

Som leverandør av dykkeutstyr har vi ingen kontroll over materialene som utstyret er laget av, men det vi kan gjøre er å oppmuntre og hjelpe hverandre til å redusere de skadene.
Vårt oppdrag er å hjelpe dykkere til å finne de perfekte produktene som dekker deres dykkebehov og bruke bedriften vår til å inspirere og bidra til å minske skaden på hav-miljøet.

Vi tror på en kollektiv kraft og en felles visjon. Med bakgrunn i dette ber vi dykkerne våre om å ta del i en felles langreise for å redde havet.
Hva Divestock allerede har: Årlig strandopprydding av Østersjøen.
Hva vi gjør: Vi reduserer bruken av engangsplast til emballasje
Hva er vårt langsiktige mål: Gi en donasjon til organisasjonene som renser hav og sjø fra avfall og fiskenett
Vi starter vår handling fra Fourth Element. Ved hvert kjøp av et produkt fra Fourth Element doneres 100 % av inntektene til en veldedighetsorganisasjon.

Veldedighetsorganisasjon som vi samarbeider med: Ghost Fishing

Bli med oss.

5 Item(s)

pr. side

Set Ascending Direction

5 Item(s)

pr. side

Set Ascending Direction