CORONAVIRUS UPDATE - CLICK HERE
divestock_no

Tørrdrakter & Tilbehør

Tørrdrakter & Tilbehør

Tørrdrakter skiller seg ut fra våtdrakter og rashguards. Mens en våtdrakt slipper igjennom litt vann som varmes opp av kroppen, holdes vannet helt ute fra en tørrdrakt.
Neoprenmaterialet i Neoprene-tørrdrakter gjør at tørrdrakten passer perfekt og sitter tett på kroppen din.Trilaminat tørrdrakter skiller seg fra Neoprene-drakter ved at de sitter løst og har ikke noen positiv termisk isolasjon som Neopren. På grunn av at Trilaminatet sitter løst, er det lettere å justere tykkelsen på undertøyene du har på deg i forhold til vanntemperaturen.

Noen tørrdrakter har skulderlommer og andre består av ekstra høy oppdriftsbeskyttelse. De leveres i svart og noen er rødt. Det alle har til felles er at de beskytter deg og holder deg tørr mens du er i vannet!

DiveStock tilbyr en rekke forskjellige tørrdrakter både til menn og kvinner, samt undertøy, sko, hansker og annet tilbehør. De passer til ulike dybder og varierer i pris, så sjekk nøye før du bestemmer deg for hvilken du ønsker.Og hvis du synes det er vanskelig å bestemme seg, er vi alltid glade for å hjelpe!

Du kan også sjekke ut vårt blogginnlegg der vi diskuterer temaet.

Klikk for å se mer

Klikk for å skjule